dinsdag 10 maart 2009

Chin-Chan zit nog steeds vast

Ruim veertien maanden na de inbeslagname op Schiphol is er nog steeds geen duidelijkheid over het lot van Shin-Chan, de 27.000 euro kostende reuzenkat.

Het Eindhovense echtpaar Borrenbergs dat het dier begin januari 2008 kocht in Amerika is inmiddels de wanhoop nabij. “We horen al maanden niets meer van de AID en het OM en zijn nog steeds in afwachting van een proces. Inmiddels is Shin-Chan uitgegroeid tot een volwassen dier en hebben we hem nog steeds niet gezien”, verzucht Jeffrey Borrenbergs. Volgende week heeft de Brabander weer overleg met topadvocaat mr. Bram Moszkowicz om te kijken hoe ze het hele proces over het lot van het dier kunnen versnellen. De Algemene Inspectiedienst heeft inmiddels een dossier afgerond en dat doorgestuurd naar het Functioneel Parket.

Een woordvoerster van dit justitiƫle apparaat laat echter weten dat het onderzoek nog steeds loopt en dat er nog helemaal geen zicht is op een datum van een zitting waarop een beslissing genomen gaat worden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!